Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui: Arestat după ce a provocat un accident soldat cu moartea unui tânăr şi rănirea altor patru

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 27 de ani care, fiind în stare de ebrietate, a provocat la sfârşitul lunii august un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr şi rănirea altor patru, a fost arestat preventiv.

În urmă cu o săptămână, bărbatul fusese reţinut de poliţişti şi plasat sub control judiciar în urma unei decizii a magistraţilor Judecătoriei Vaslui, dar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au contestat hotărârea, care a fost anulată la Tribunalul Vaslui. Magistraţii instanţei superioare au decis arestarea bărbatului pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Cinci bărbaţi au fost răniţi, în noaptea de 28 spre 29 august, după ce autoturismul cu care circulau a căzut într-un râu, în localitatea Oprişiţa.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Deleşti, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Racova. În urma evenimentului rutier au fost vătămate cinci persoane, conducătorul auto şi patru pasageri, bărbaţi cu vârste între 17 şi 27 de ani, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Una dintre persoane a decedat ulterior. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.