Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui - Numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a scăzut

facebook.com
izolare coronavirus

Numărul persoanelor aflate în izolare a scăzut la 607 în judeţul Vaslui, după ce, conform unor raportări anterioare ale autorităţilor, au fost zile când s-au înregistrat şi peste 3.000 de cetăţeni izolaţi la domiciliu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Instituţia Prefectului Vaslui, în ultimele 24 de ore nicio persoană nu a mai fost plasată în izolare la domiciliu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

"La nivelul judeţului Vaslui sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică 607 persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieşit din izolare la domiciliu 203 persoane şi nu a intrat în izolare nicio persoană. În carantină se află în prezent 681 persoane, dintre care 456 de persoane sunt în carantină instituţionalizată, iar 225 de persoane sunt în carantină la domiciliu. În judeţ sunt 52 de cazuri confirmate cu noul coronavirus", se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de 14 aprilie, peste 320 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi efective ale poliţiei locale au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, verificându-se modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.190 de persoane şi peste 400 locaţii de izolare şi carantinare, precum şi 173 de societăţi comerciale. Au fost aplicate 218 sancţiuni contravenţionale în valoare de 397.500 de lei, 199 astfel de sancţiuni, în valoare de 375.500 de lei, fiind aplicate persoanelor care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

Citește și: Incredibil! Iată ce medicament este pe lista OMS pentru combaterea Covid-19

În aceeaşi perioadă, jandarmii vasluieni au executat 27 de misiuni, aplicând sancţiuni în valoare de 8.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.