Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui - Polițiștii au crezut că e un hoț, dar era un îndrăgostit care a sărit pe geam din locuința iubitei

112 politia politie

Un tânăr a fost surprins de poliţişti în timp ce a sărit de pe geamul unui apartament situat într-un bloc din Zona Gării din municipiul Vaslui, aceştia crezând că este vorba de un hoţ, lucru infirmat ulterior, când bărbatul a spus că ar fi sărit pe geam din locuinţa iubitei, pentru a nu fi găsit de părinţii ei.

Incidentul a fost filmat de locatarii unui imobil situat în apropiere, iar pe imaginile apărute ulterior în spaţiul public se vede cum, câteva minute, bărbatul traversează acoperişul unui magazin situat la parterul blocului, se caţără pe streaşina unui balcon de la primul etaj, după care reuşeşte să sară pe trotuar, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: CCR discută pe 6 mai sesizările PNL pe legile inițiate de PSD privind amânarea plății ratelor și suspendarea plății utilităților

"Un echipaj de poliţie aflat în zonă a discutat cu tânărul respectiv, constatând, în urma primelor verificări, că nu s-au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, tânărul a fost sancţionat pentru nerespectarea regimului de circulaţie stabilit prin ordonanţele militare deoarece avea asupra sa o declaraţie pe propria răspundere pentru deplasare care nu includea, însă, adresa la care s-a petrecut incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.