Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasluian reţinut după ce a făcut scandal şi a lovit un consătean

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Văleni, a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat scandal şi şi-a agresat un consătean, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Incidentul s-a petrecut în prima zi a anului, într-un local din comuna Văleni.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, pe data de 1 ianuarie 2023, ora 18,45, într-un spaţiu de alimentaţie publică din Văleni, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat, lovind cu pumnii şi picioarele, o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi localitate. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legişti. La data de 2 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.