Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești BUNE: Investiţii masive în şantierele navale româneşti - Numărul angajaților se va tripla

vas de croaziera

Cel mai mare şantier naval din România va construi nave de croazieră uriaşe. Olandezii de la Damen plănuiesc să facă investiţii masive în Mangalia, iar numărul angajaţilor se va tripla, ajungând până la 5.000, informează Antena3. Dacă firma care deţine în parteneriat cu statul român şantierul va primi şi contractul de livrare a corvetelor pentru armata română, atunci vor avea de câştigat şi gălăţenii. Aici vor fi construite navele militare, iar la Mangalia se vor asigura mentenanţa şi reparaţiile.

Ministrul Sănătații respinge acuzațiile lui Tudor Pop: Se știa că sunt probleme legate de măsuri igienico-sanitare. Lucru pe care l-am făcut public

Localizat la mila 80 pe malul Dunarii, Șantierul Naval Damen Galaţi este o poveste de succes care a început în anii 90. Privatizarea care a urmat în 1999, o reușită. A doua după Dacia Renault în România. Astfel s-a procedat la retehnologizarea șantierului naval vechi și sub managementul grupului olandez acesta este alocat diviziei „defense and security" și devine centru de excelența pentru producția de nave militare și cu destinație specială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.