Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru românii care pleacă la mare și la munte, în mini-vacanță: decizie de ultimă oră a autorităților

Income Magazine
Autostrada 2

Vești bune pentru turiștii care vor pleca în mini-vacanța de Sfânta Maria la mare și la munte. Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă marți și miercuri, pe Autostrăzile A1 și A2, precum și pe DN 7 și DN39.

Citește și: Marius Pieleanu, atac neașteptat la adresa PSD: Din acest motiv vor pierde alegerile

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române marți, 14 august, între orele 16.00 – 22.00 şi miercuri, 15 august, între orele 06.00 – 22.00, în zilele de Adormirea Maicii Domnului și ziua anterioară, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe mai multe drumuri din țară, informează Mediafax.

Astfel, vor fi restricții pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) – Fundulea - Lehliu (intersecţie cu DN3) - Feteşti (intersecţie cu DN3B) - Cernavodă (intersecţie cu DN3) - Murfatlar (intersecţie cu DN3) – pe ambele sensuri. Restricția se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN7 Piteşti, de la ieşirea din municipiu - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie cu DN1) – pe ambele sensuri se va circula cu restricții de tonaj pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, pe DN39 Agigea (intersecţie cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu) – pe ambele sensuri se se aplică restricții pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Totodată marți, până la ora 17.30, din cauza lucrărilor de colectare a nisipului din zona mediană, este restricţionată circulaţia autovehiculelor pe a doua bandă, la kilometrul 70 al Autostrăzii A1 pe sensul Bucureşti către Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.