Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești de ULTIMĂ ORĂ despre Florin Busuioc - Actorul va suferi o nouă intervenție chirurgicală

Florin Busuioc

Actorul Florin Busuioc va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu", surse medicale declarând pentru MEDIAFAX că acesta va fi supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, la începutul săptămânii viitoare.

Surse au declarat, pentru MEDIAFAX, că Florin Busuioc se simte bine, nu mai este dependent de aparate și umblă câțiva pași în salon. Totodată, actorul își amintește ce s-a întâmplat în ziua în care a făcut infarctul.

Franța, în clocot! 244.000 de manifestanţi în toată ţara, proteste şi gaze lacrimogene în apropierea Palatului Elysée: 'Macron, demisia'

Surse medicale au precizat că acesta va rămâne sub supraveghere și în zilele următoare, luni sau marți fiind posibilă montarea unui al doilea stent.

Actorul Florin Busuioc a suferit, în data de 6 noiembrie, un infarct miocardic, după un spectacol la Craiova. A fost dus de urgență la Spitalul de Urgenţă din oraş, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de montare a unui stent.

A doua zi, pe 7 noiembrie, actorul a fost transferat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.