Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste de la Cluj - George Țucudean, atacantul lui CFR și al naționelei României va suferi o intervenție la inimă

www.digisport.ro
George Țucudean Viitorul Poli Iași

George Țucudean, atacantul de 27 de ani al celor de la CFR Cluj, ar urma să fie supus unei intervenții la inimă, potrivit GSP.ro

Sursele GSP.RO confirmă informația ProX legată de problema lui George Țucudean. Fotbalistul este decis să apeleze la intervenție pentru a se trata.

„Știu de problema lui Țucu. Este una mai veche. Are palpitații și la antrenamente, dar și când este în repaus. El se panichează foarte tare din cauza asta și se oprește imediat din ce face. Spre exemplu, dacă e la antrenament se oprește imediat. Vă dați seama ce simte dacă s-ar întâmpla în timpul meciului. A fost la cei mai mari specialiști și i s-a recomandat ablația”, afirmă surse apropiate fotbalistului.

  • Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Într-o reacție pentru GSP.RO, Marian Băgăcean, președintele Consilului de Administrație de la CFR Cluj, a negat faptul că Țucudean se va opera.

„Nu e nimic adevărat. E fals. Vom da comunicat și vom spune asta. Va anunța și Țucudean”, a declarat Marian Băgăcean pentru GSP.RO.

Realizatorul Pro X, Dan Pavel, a declarat la emisiunea din această dimineață, după ce Fanatik a anunțat duminică, că George Țucudean a fost diagnosticat cu un surplus de membrană la inimă și va fi operat azi, la o clinică din Viena. Atacantul ar urma să ia o pauză de aproximativ o lună.

Surplusul de membrană pe care Țucudean îl are determină accelerarea ritmului cardiac. Operația nu este una complicată, iar recuperarea lui Țucudean va fi una rapidă.

Accident GRAV în Sibiu - O autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit, maşina fiind proiectată într-un TIR. Cinci victime - FOTO

Vârful este în acest moment accidentat, după ce a suferit o ruptură musculară la coapsa dreaptă.

Sami Khedira, mijlocașul lui Juventus, a suferit în februarie o astfel de operație. „I se introduce un electrocateter şi i se produce o mică arsură care provoacă o cicatrice”, a explicat atunci profesorul Bruno Carù. Khedira, 31 de ani, s-a operat pe 20 februarie și încă nu a revenit pe terenul de joc. O afecţiune similară a avut și Stephan Lichtsteiner, elveţianul stând pe tuşă şase săptămâni în 2005.

Familia Țucudean are un istoric al afecțiunilor cardiace. Tatăl lui George Țucudean, Marius, a avut o carieră promițătoare de fotbalist, dar s-a retras în 1994, la 27 de ani. Marius Țucudean, atacant la UTA Arad, nu a mai primit acceptul medicilor de a juca, din cauză că suferea de sindromul Wolff-Parkinson-White.

 

Emoții la un meci

La pauza meciului CFR Cluj - Gaz Metan, 2-2, din decembrie 2018, George Țucudean, 27 de ani, nu a revenit pe teren, acuzând probleme medicale. Atacantul a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat amețeli și o creștere a pulsului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.