Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veaceslav Platon amenințări la adresa unui jurnalist din Republica Moldova

stiri.md
Veaceslav Platon

Jurnalistul Alexandru Cozer susține că a fost amenințat de Veaceslav Platon cu judecata după o nouă ediție a emisiunii sale. Într-o postare pe o rețea de socializare, jurnalistul declară că nu îi este frică de "o copie jalnică a lui Plahotniuc", transmite știri.md

"Platon se pare că s-a certat cu cei care-l pregăteau de conferințele de presă și restul ieșirilor cu care ne-a obișnuit în ultima vreme.

Într-o reacție fadă și disperată, mă amenință cu judecata pentru că l-am deconspirat aseară.

Cum Slava, după amenințări telefonice, intimidări ale colegilor de la Jurnal, campanii de denigrare, semnale prin intermediari, că „fii atent, că ăsta e mai periculos decât Plahotniuc”, care nu au funcționat, crezi că mai merge asta?

Așa după cum ți-am transmis și direct, nu mi-a fost frică de Plahotniuc, nu are deci nici cum să-mi fie de o copie jalnică a sa, care ești tu.

Sunt trecut prin ciur și dârmon cu indivizi alde tine. Nu a funcționat și nu va funcționa niciodată.

Eu sper din suflet despre Platon să vorbesc tot mai puțin sau deloc în emisiuni sau alte luări ale mele de poziție. Cei care trebuie să vorbească deja sunt procurorii și instanțele. Alți procurori și altfel de instanțe, total diferite de ce am avut până acum.

Sunt mulțumit că, alături de colegi, în calitate de jurnalist, am încercat să-mi fac treaba încă din prima zi în care a fost eliberat de Stoianoglo și i-am urmărit cu atenție „ascensiunea”, împiedicându-l dintr-o serie de atacuri asupra țării și cetățenilor ei.

Slava, dacă tot mă ameninți cu judecata, hai vino la Chișinău. Așa ar fi normal, nu? Să te prezinți în fața instanțelor", a scris Cozer.

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a venit cu o reacție după ce miercuri seară postul de televiziune JurnalTV a dezvăluit informații obținute dintr-un laptop confiscat care ar fi aparținut acestuia.

Citește și Veaceslav Platon reacționează în urma secvențelor video trucate cu Sandu și Șor, și dă vina pe postul JurnalTV

Platon susține că cele două secvențe video trucate cu Maia Sandu și Ilan Șor, descoperite în computer, ar fi fost realizate de fapt de angajații Jurnal și apoi atribuite lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.