Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veaceslav Platon reacționează în urma secvențelor video trucate cu Sandu și Șor și dă vina pe postul JurnalTV

stiri.md
Veaceslav Platon

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a venit cu o reacție după ce miercuri seara postul de televiziune JurnalTV a dezvăluit informații obținute dintr-un laptop confiscat care ar fi aparținut acestuia. Platon susține că cele două secvențe video trucate cu Maia Sandu și Ilan Șor, descoperite în computer, ar fi fost realizate de fapt de angajații Jurnal, și apoi atribuite lui, transmite Replicamedia.md

Veaceslav Platon a lansat atacuri la adresa moderatorului JurnalTV, Alexandru Cozer.

„A falsificat imaginile singur, apoi le-a atribuit altora, mai ales după ce forfota campaniei electorale a dispărut. Mă întreb ce va spune în fața judecătorilor? Voi iniția procesul astăzi.”, a scris Platon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că jurnaliștii de la Jurnal.md au intrat în posesia unui laptop confiscat de SIS din casa închiriată de Veaceslav Platon, unde a fost deconspirată o întreagă „fermă de trolli”.

În computer, pe lângă sute de fișiere cu linkuri la conturi false de Facebook, cu liste lungi de comentarii pregătite din timp, au fost găsite două înregistrări video trucate, în care apar actualul deputat și liderul de partid Ilan Șor, și o persoană care seamănă cu Maia Sandu.

La scurt timp după apariția imaginilor în spațiul public, Ilan Șor a declarat că secvențele video sunt „fără îndoială” falsificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.