Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta din filmul Păsările, de Hitchock, a murit la 84 de ani

rod taylor

Actorul australian Rod Taylor, partenerul de distribuţie al actriţei Tippi Hedren în 'Păsările' de Alfred Hitchcock (1963), a murit joi, la Los Angeles, la vârstă de 84 de ani, potrivit presei americane, preluată de AFP.

Taylor, întruchipare a eroului tipic masculin al epocii de aur hollywoodiene, a jucat şi în 'Giant' (1956), alături de Elisabeth Taylor şi James Dean, şi în 'Sunday in New York', cu Jane Fonda.

De-a lungul carierei de peste 60 de ani a fost şi printre vocile unuia din cele mai celebre filme de desene animate americane, '101 dalmaţieni' (1961), jucând şi în producţii pentru micul ecran ('Falcon Crest', 'Arabesque'). În ultima sa apariţie cinematografică l-a interpretat pe Winston Churchill în 'Inglorious Basterds' de Quentin Tarantino.

Actorul a murit acasă, înconjurat de familie, potrivit revistei People. 'Rob a fost un camarad formidabil şi o adevărată forţă a naturii. Am fost foarte buni prieteni', a declarat revistei Tippi Hedren (84 de ani), partenera lui Taylor din 'Păsările'.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.