Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta din Twilight, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre Trump: 'Era complet OBSEDAT de mine' - VIDEO

trump

Donald Trump "era complet obsedat de mine (...) era complet nebun" , a declarat vineri actrita Kristen Stewart, vedeta trilogiei "Twilight", povestind despre o serie de mesaje pe Twitter postate in 2012 de acesta, conform AFP.

Actrita in varsta de 26 de ani a facut aceste declaratii pentru revista Variety, in cadrul Festivalului de Film Sundance. In cele cinci tweeturi, Trump, pe atunci prezentatorul emisiunii 'The Apprentice', ii reprosa actritei infidelitatea fata de partenerul ei din acea perioada, actorul Robert Pattinson, alaturi de care juca si in seria "Twilight".

"Era suparat pe mine acum cativa ani, complet obsedat de mine si complet nebun", a declarat actrita pentru revista Variety.

In perioada octombrie - noiembrie 2012 , omul de afaceri devenit presedintele celei mai puternice tari din lume a postat cinci mesaje despre cuplul de aur de atunci de la Hollywood in care ii reprosa lui Kristen Stewart ca si-a inselat partenerul.

Citește și: Donald Trump nu glumeşte: Ce le-a făcut homosexualilor imediat după ce a ajuns la Casa Albă

"Robert Pattinson nu trebuie sa o accepte inapoi pe Kristen Stewart", scria Trump la 17 octombrie. "Ea l-a parasit ca pe un caine si o va face din nou, este suficient sa te uiti. El poate gasi mai bine de atat!".

In ziua urmatoare Trump a postat pe Twitter ca este "100% sigur" ca actrita isi va insela din nou partenerul, iar la 22 octombrie, in ultimele doua mesaje, cel care avea sa devina presedintele SUA il implora pe Robert Pattinson sa o paraseasca pe Kristen Stewart: "Peste cativa ani imi va multumi. Fii inteligent, Robert!".

Cei doi actori au ramas impreuna pana in mai 2013. In luna aprilie a aceluiasi an Trump ii transmitea lui Kristen Stewart un mesaj de ziua ei de nastere in care ii ura "la multi ani".

"Pe atunci era doar, sa zicem, o vedeta de televiziune. Eu nu stiam cine este. Nu a fost ceva cu adevarat important. Dar acum, cineva mi-a adus aminte de toate acestea si mi-am spus 'oh Doamne, ai dreptate!'", a adaugat actrita, potrivit Agerpres.

Kristen Stewart isi promoveaza la Sundance Film Festival scurtmetrajul "Come Swim", care reprezinta debutul ei regizoral. Actrita a scris si scenariul acestui film in care joaca Josh Kaye.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.