Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta TV care a vorbit cu Donald Trump a fost SUSPENDATĂ: Scandal la NBC în SUA / VIDEO

http://www.npr.org/
Donald Trump

Un nou scandal imens a izbucnit peste Ocean. Donald Trump face victime în cursa sa pentru Casa Albă. O vedetă TV a fost suspendată după ce a publicat înregistrarea audio a conversaţiei sale din 2005 cu Trump în care politicianul republican a făcut o serie de declaraţii vulgare la adresa femeilor.

Citeşte şi: Donald Trump e TRĂDAT: Un mare lider republican îl pune la pământ

Suspendarea lui Billy Bush, una dintre vedetele postului NBC, are loc într-o perioadă în care numeroşi membri ai Partidului Republican şi-au retras sprijinul faţă de Donald Trump, în urma publicării, vineri, a unei înregistrări în care magnatul american, pe atunci o vedetă de reality-show, discuta cu Bush, având microfonul pornit, despre felul în care obişnuia să atingă femeile în zonele intime şi despre modul în care a încercat să seducă o femeie căsătorită, jurnalistă a aceluiaşi post TV.

Citește și: Nicușor Dan a experimentat viața de om al străzii: Nu singur, ci alături de ambasadorul Marii Britanii / VIDEO

În acea conversaţie, Donald Trump stătea de vorbă într-un car de transmisie al postului NBC cu Billy Bush, pe atunci prezentatorul emisiunii ”Access Hollywood”, înainte de înregistrarea unui segment pentru acel show TV. Billy Bush a precizat într-o declaraţie pentru revista Variety, vineri, că se simte ”stânjenit şi ruşinat” de comentariile sale. NBC a anunţat că Billy Bush a fost suspendat pe termen nedefinit din emisiunea ”Today”, conform news.ro. Noah Oppenheim, directorul executiv al acestei emisiuni, a afirmat într-un e-mail către angajaţii postului NBC că nu există nicio scuză pentru limbajul lui Billy şi comportamentul lui din acea înregistrare”. ”NBC a decis să îl suspende pe Billy, urmând să efectueze o analiză ulterioară pentru această chestiune”, a adăugat Oppenheim. conform sursei citate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.