Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta TV Rareș Bogdan, amendată din cauza lui Victor Ponta

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să amendeze Realitatea TV, cu 7.000 de lei, pentru mai multe emisiuni, între care şi una în care realizatorul TV Rareş Bogdan a spus că premierul Victor Ponta este "un infractor dovedit".

Realitatea TV a fost amendată cu 7.000 de lei, la propunerea membrului CNA Radu Herjeu. Amenda a fost aplicată cu şase voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu), în timp ce "împotrivă" au votat Viorel Buda şi Radu Călin Cristea.

Cristea a propus amendarea Realitatea TV cu 20.000 de lei, însă această propunere nu a întrunit numărul minim necesar de voturi (şase) pentru a putea fi aplicată.

Amenda a fost aplicată pentru emisiunile de ştiri şi dezbateri difuzate pe 5 iunie de Realitatea TV, în care Rareş Bogdan a făcut mai multe afirmaţii despre Victor Ponta, între care şi faptul că acesta este un "infractor dovedit". Comentariile au fost făcute în contextul în care procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta, în dosarul lui Dan Şova.

În aceleaşi programe, Rareş Bogdan a adus mai multe acuzaţii lui Victor Ponta. El a spus şi că Rompetrol este o companie "căreia Victor Ponta i-a şters 500 de milioane de euro printr-o semnătură", anunță mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.