Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedete ale muzicii populare, pop și rock, în week-end la Sibiu, Cisnădie și Mediaș

playedm.com.br
festival

Iubitorii muzicii populare, pop și rock din Sibiu și nu numai au de ales la finalul săptămânii, între concertele mai multor vedete, care vor avea loc în orașele Sibiu, Mediaș și Cisnădie, potrivit organizatorilor.

Carla s Dreams și Loredana vor concerta vineri seara, de la ora 20,00, în Piața Corneliu Coposu din municipiul Mediaș, cu ocazia împlinirii a 750 de ani de atestare documentară a orașului.

În același timp, în municipiul Sibiu va începe, vineri, Festivalul Internațional de de Folclor 'Cântecele Munților', care va aduce pe scena din Piața Mare peste 600 de artiști din șase țări, potrivit AGERPRES.

Fanii au de ales sâmbătă seara între concertul celor de la Vama care va avea loc de la ora 21,30, în orașul Cisnădie, și cel susținut de Horia Brenciu și orchestra, care începe la ora 21,00, la Mediaș. Iubitorii de folclor se vor bucura sâmbătă seara, de spectacolul ansamblurilor invitate și recitalul susținut de Ana Ilca Mureșan, plus de o seară bănățeană în compania Ansamblului 'Timișul' și a interpreților Andreea Voica, Petrică Irimică Miulescu, Carmen Popovici Dumbravă și Stana Stepănescu.

Duminică, Mirabela Dauer, Luminița Anghel și Marcel Pavel vor încheia seria concertelor din week-end, în Mediaș, în timp ce la Cisnădie vor urca pe scenă cei de la Vița de Vie. La Sibiu, duminică, cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Ciobanu își va aniversa cei 80 de ani, alături de copiii săi, Leontina Văduva și Ionuț Dolănescu.

Toate concertele și spectacolele anunțate în cele trei orașe — Sibiu, Mediaș și Cisnădie, sunt cu acces gratuit pentru public, cheltuielile fiind suportate de autoritățile locale și sponsori.

Citeşte şi: Despărţire ŞOC la Hollywood: Două mari vedete şi-au spus ADIO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.