Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele de la Hollywood s-au bucurat de arestarea lui Harvey Weinstein: 'Face primul pas în inevitabila sa coborâre în iad' - VIDEO

Harvey Weinstein

Numeroase vedete au reacţionat în mediul online după ce vineri dimineaţă, la New York, producătorul de film Harvey Weinstein s-a predat autorităţilor şi a fost arestat sub acuzaţii de viol şi abuz sexual.

Rose McGowan şi Asia Argento, două dintre cele mai vocale acuzatoare ale lui Weinstein, s-au arătat impresionate şi chiar şocate, scrie Variety, scrie news.ro.

Citește și: Ministerul Finanțelor reacționează după informațiile apărute în presă! Subordonaţii lui Teodorovici neagă tot

„Nu credeam că o să apuc să trăiesc ziua în care el va fi încătuşat”, a spus McGowan, invitată la emisiunile „Good Morning America” şi „Megyn Kelly Today”. „Sunt şocată. Aş spune că este atât de important”.

Actriţa Asia Argento, care ea însăşi l-a acuzat pe Weinstein de viol, este una dintre cele peste 80 de femei care au reclamat în ultimele opt luni comportamentul inadecvat al producătorului.

Citește și: EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă

„Astăzi, Harvey Weinstein va face primul pas în inevitabila sa coborâre în iad. Ei bine, femeile au, în sfârşit, o speranţă adevărată privind justiţia”, a scris ea pe Twitter.

Gretchen Carlson, mişcarea Time's Up, Anthony Bourdain şi Amanda Palmer au semnalat, de asemenea, momentul zilei.

Citește și: Euro își ia revanșa în fața leului! Cursurile pieței valutare de vineri, 25 mai 2018

Harvey Weinstein a fost pus sub acuzare, după ce s-a predat vineri poliţiei din New York, iar producătorul a fost dus încătuşat la o curte de justiţie din Manhattan.

În vârstă de 66 de ani, el este învinuit de viol, comportament sexual neadecvat şi abuz sexual comise asupra a două femei, a transmis New York Police Department într-un comunicat.

Citește și: Vești mari pentru Armata Română! Contractul de sute de milioane a fost atribuit .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.