Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela face ANUNȚUL după scenele de o cruzime ieșită din comun: Vom înființa poliția animalelor

marcel vela caine adoptat

E ministrul care a girat cele mai dure restricții din România post -decembristă, dar și ministrul care a impus amenzi colosale, care au atras atenția presei internaționale, însă Marcel Vela are o latură sensibilă.  Acesta este un mare iubitor de animale și spune că are patru câini și un al cincilea de care are grijă. Ieri, Marcel Vela a anunțat că a MAI a luat în grijă un cățel aruncat la gunoi. Animaluțul abandonat a fost botezat Max și e deja mascota de la Interne. Gestul lui Vela vine după ce la începutul acestei săptămâni un copil a ucis un câine cu o sapă și a pus filmarea pe internet.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

"Noi trebuie să protejăm viața animalelor. În proiectul pe care l-am promovat în luna ianuarie și pe care l-am oprit din cauza pandemiei,  aveam în plan înființarea poliției animalelor în cadrul poliției de ordine publică. Transmit un mesaj către cei care au apucături de acestea către animale, ministrul de Interne îi atenționează să respecte viața", a declarat Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.