Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veniturile NBA, liga americană de baschet, au scăzut cu 10% sezonul acesta

www.agerpres.ro
NBA

Chiar dacă a reuşit să ducă sezonul la capăt în bula din Disney World Florida, veniturile ligii americane de baschet au scăzut cu 10% sezonul acesta, anunță MEDIAFAX.

NBA a avut venituri de 8.3 miliarde de dolari în sezonul 2019-2020. Playoff-urile din Florida au evitat o pierdere adiţională de 1,5 miliarde de dolari

Dacă anul acesta NBA a pierdut 1,2 miliarde de dolari din bilete şi sponsorizări, sezonul viitor ar putea fi chiar mai rău, pierderile putând urca la aproape 4 miliarde de dolari până vara viitoare.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

Proprietarii s-au văzut nevoiţi să se aşeze la masa negocierilor ca să poată începe noul sezon cât mai devreme şi să nu ajungă să concureze în audienţe TV cu Jocurile Olimpice de la anul.

Modelul NBA împarte veniturile ligii în mod egal echipelor, dar multe dintre ele nu vor mai putea face afaceri pe piaţa transferurilor pentru că nu vor mai aveam cum să plătească alte salarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.