Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veniturile scenariştilor de la Hollywood au crescut până la 1,41 miliarde de dolari anul trecut

Hollywood

Veniturile scenariştilor de la Hollywood au crescut, în 2017, cu 2,8% până la 1,41 miliarde de dolari, potrivit unui raport citat Variety (news.ro).

Câştigurile totale pentru membrii Writers Guild of America West (WGA West) au ajuns la 1,2 miliarde de dolari pentru al patrulea an consecutiv, iar numărul scenariştilor care au raportat câştiguri a crescut cu 1,8%, până la 5.819, potrivit raportului.

Sindicatul are în total 9.000 de membri.

Veniturile scenariştilor de la Hollywood au crescut cu 6,1% anul trecut, până la 420,9 milioane de dolari, iar numărul celor care au raportat câştiguri a crescut şi el cu 3,9%, până la 1.940.

În ceea ce îi priveşte pe cei care au lucrat pentru televiziuni şi platforme digitale, veniturile lor au crescut cu 1,4%, până la 976,3 milioane de dolari, iar numărul celor care au muncit în aceste domenii a scăzut cu 13, până la 4.670.

Este pentru al şaselea an consecutiv când sindicatul, care a început distribuirea veniturilor în 1993, transmite membrilor săi veniturile din străinătate. Au fost colectaţi 250,3 milioane de dolari şi distribuiţi membrilor 215,1 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.