Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT după 'Terapia vampir': Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de Simona Halep

Simona Halep accidentare

Nerefăcută după accidentarea de la Australian Open, sportiva din Constanţa a urmat un tratament revoluţionar, denumit de unii "terapia vampir", care să o ajute cu recuperarea.Ieri, Simona s-a antrenat pentru prima dată şi nu a resimţit dureri. Numărul 2 WTA a oferit noi detalii privind starea ei de sănătate şi a dezvăuit că tratamentul a dat roade. Mai mult, sportiva ar putea evolua chiar săptămâna viitoare, la Doha.

Citeşte şi: Consilierul MAZILIT din MAI reacţionează după CLASAREA dosarelor: 'Prietenii' şi-au dat interesul ca eu să nu mai INCOMODEZ / DOCUMENTE

"Piciorul este bine, durerea s-a mai dus, iar acum piciorul s-a mai dezumflat. Voi merge la Doha şi voi decide acolo dacă voi juca", a spus Simona Halep, potrivit DigiSport.

Dacă la Doha nu ştie încă 100% dacă va evolua, Simona Halep va fi pe teren la Dubai, după cum au anunţat azi organizatorii turneului care se va desfășura în perioada 19 - 24 februarie 2018.

Altfel, se pare că Simona Halep s-a decis în privinţa noului sponsor tehnic, după mai bine de o lună de negocieri. Sportiva noastră s-a antrenat deja în echipamentul Nike şi, mai mult ca sigur, va anunţa oficial în scurt timp parteneriatul cu gigantul american.

În acest weekend, Simona Halep le va susţine la Cluj-Napoca pe fetele care ne vor reprezenta în duelul contra Canadei, din Fed Cup. Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Componentele echipei de Fed Cup a României, Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au ajuns marţi la Cluj-Napoca.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.