Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 103: De ce nu ieși, Anisie, să spui numărul copiilor care nu au făcut școală deloc 3 luni?

Radu Pop
dana budeanu

A apărut episodul 103 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre situația reluării cursurilor școlare în contextul epidemiei de coronavirus.

Din episodul de azi:

„Neața. Azi aș vrea să trag un semnal de alarmă despre educația copiilor noștri.

Înțeleg că va avea loc azi o mare întâlnire la Cotroceni despre cum să facem cu educația copiilor din toamnă. Păi dați-ne dvs, dle Președinte, o perspectivă în calitate de dascăl, că sunteți prof, legat de ce s-a întâmplat în pandemie cu școala, cu examenele, cu tot ce se comunică acum, cu materiile care brusc acum trebuie scoase din materiile de gimnaziu, pentru că latina, muzica, desenul, care „nu contează”, nu vor mai fi notate sau scoase din curriculum. Pe bune?

Care sunt măsurile, jegurilor,pe care le luați pentru copii? Asta? Amenințările de dimineața până noaptea că nu avem voie să ne trimitem copiii la școală, că trebuie să fie 10-15 în clasă, sau deloc, că trebuie să stea acasă pe plăcuțe. Păi ieși Anisie tu, nimeni în drum, care ești ministrul educației copiilor noștri, tu fiind nimeni, una care s-a filmat cu borcanul la ușă ascultând profesorii care predau, asta ești tu, care și-a pus fina șefă la DSP București (....) de ce nu ieși Anisie să spui numărul copiilor care nu au făcut școală deloc 3 luni? Numărul depășește un milion. Nu au făcut deloc școală. De ce? Pentru că nu au cum. Sistemul vostru de căcat cu școală online nu are cum să funcționeze.

Pentru voi nu contează, pentru că voi sunteți niște agramați, niște golani, niște hoți, pe voi nu vă interesează. Voi ăștia sunteți, voi nu aveți cum să aveți o viziune pentru copiii noștri”

Mai multe în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.