Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 104: 'Tot ce a apărut în presă sunt cretinisme'

dana budeanu

A apărut episodul 104 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre evenimentele din ultimele două săptămâni, care i-au avut ca protagoniști pe polițiștii din Capitală și pe interlopii din clanul Duduianu. Potrivit Danei Budeanu, ceea ce s-a scris în presă este fals.

„Singurul politician din România care a a ieșit și a apărat Ministerul de Interne și implicit poliția a fost Klaus Iohannis. Felicitări! Singurul care a zis o propoziție. Din toată țara. Nepregătit, pentru că a primit întrebarea și a răspuns. Eu de aia urlă și spun: băi Hoha, lasă-i dracu pe consilieri! Ăia nu știu. Uită-te în jurul tău și vezi cine sunt consilieri. Niște cretini. Ei nu știu. Când ai vorbit liber, atunci ai vorbit cel mai bine. Președintele a ieșit și a avut alea două propoziții perfecte. Cred că poate să mai iasă Iohannis și să mai aibă 2-3 intervenții care să susțină instituțiile de forță ale statului în speța actuală”, afirmă Dana Budeanu.

Dana Budeanu afirmă că „presa încearcă să linșeze miliția, care nu se ocupă de interlopi”. „Tot ce a apărut în presă sunt cretinisme. Ce vrea Dănuța să vă spună real este că nu s-a întâmplat absolut nimic. Suntem o țară care, cu toate poveștile fantasmagorice cu miliția, este o țară în care instituțiile de forță funcționează excepțional de bine în comparație cu oricare instituții din orice țară civilizată. Nu există nicăieri o presă mai de c... ca la noi. Tot ce spuneți e prost, e jegos. Pentru că așa sunteți voi. Nu sunteți în stare să susțineți nimic. Nu e niciun pericol în România. Nu vine niciun interlop peste voi în case”, mai afirmă Dana Budeanu.

Episodul integral, mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.