Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 106: 'PNL ca partid nu mai există'

dana budeanu

A apărut episodul 106 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. Dana Budeanu vorbește despre alegerile locale și felul în care PNL și-a încălcat toate principiile clamate până nu demult și vrea să câștige alegerile cu oameni de la PSD.

„Ca dreapta să ajungă la putere a venit PSD, ciuma roșie, adică Ciolacu, și l-a pus pe Orban prim-ministru. De ce un partid aflat la guvernare vine și își dă propriul guvern jos? PSD a votat să-și dea propriul guvern jos și să pună PNL la guvernare. PNL are guvern pus de PSD, ciuma roșie”, afirmă Dana Budeanu.

Dana Budeanu taxează felul în are PNL, în frunte cu Ludovic Orban și Rareș Bogdan, și-au călcat în picioare propriile principii enunțate până nu demult și au luat aproape 200 de primari de la PSD.

„Este normal Rareș să pleci? Da. Ai zis că te ridici și pleci. Este adevărat că ați mințit electoratul cu asta? Da. Deci voi v-ați organizat pentru alegerile locale, să plece PSD. Și cine să vină în loc? Tot PSD, că 200 de penali de la ciuma roșie au trecut la PNL. Au trecut pentru că sunt câștigători, că de aia i-a luat PNL. Explicați voi pe înțelesul electoratului vostru cum ați acceptat asta. Eu vreau să veniți voi, acești puri imaculați, să explicați electoratului. (...) Voi nu aveți partid. Cum veniți să administrați o țară? Luând oameni de la PSD?”, afirmă Dana Budeanu.

Dana Budeanu observă că PNL și USRPLUS a pus candidați necunoscuți la primăriile de sector, cu excepția lui Clotilde Armand. Aceasta remarcă și că PNL și USRPLUS „s-au flegmat” ani de zile pentru ca acum să participe împreună la alegeri.

„PNL ca partid nu mai există. Cum faci un plan de redresare a țării când tu nu ai oameni? Tu ți-ai abandonat omul, îl dau exemplu doar pe Stamule de la Sectorul 1. Cei care trag pentru partid au fost aruncați la gunoi”, mai explică Dana Budeanu.

Dana Budeanu mai afirmă că discursul legat de eliminarea corupției din primării este unul fals, iar cei care folosesc astfel de sloganuri în campanie vor de fapt să elimine corupția existentă pentru a-și instala propria corupție. „Am venit să elimin corupția. Când ați văzut sloganul acesta fugiți. Nu există așa ceva”, afirmă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.