Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 119: Boschetăreala de la lansarea lui Clotilde

dana budeanu

A apărut episodul 119 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu analizează acţiunea electorală pusă marţi în scenă de Clotilde Armand şi îi critică pe cei care au încercat să întrerupă evenimentul, după modelul protestatarilor #rezist din ultimii ani.

"Cineva foarte prost inspirat a sfătuit partea adversă să se ducă acolo şi să joace în filmul lui Dide şi Ceuşescu. Asta e o greşeală de abordare fenomenală. Ce a fost mascarada aia? Pentru ce aţi făcut boschetăreala aia în parc? Ca să urle unii la megafon? E o prosteală ce aţi făcut. Candidatul PSD a fost făcut o mişcare foarte greşită. Eu nu cred că a fost controlată de el, pentru că totul s-a întâmplat în trei ore. Marea lansare a lui Clotilde cu Orban nu a fost planificată.

Apoi a scris Clotilde cu pesediştii care au venit şi au urlat. Băi, Clotilde, voi aţi inventat practicile astea. Nu aţi inventat vou cu vopea pe gardurile instituţiilor, cu tăvălit pe jos, cu scuipat pesedişti. Ăsta e modelul vostru, bazat pe ură, portavoce, muie PSD şi acum v-aţi trezit că au venit trei, patru speriaţi care au strigat şi eu muie PNL. Este practica USRiPLUS doi şi-un sferet, copiată de cine dracu s-a gândit să facă boschetăreala aia din parc, care a fost o tâmpenie.

Terminaţi cu mascarada asta! Te duci şi te împingi cu ăia. Care e diferenţa între ce făcea Dide şi ăştia? Niciuna. Gândiţi înainte. Nu mai contează ce se urlă la modul ăsta. Asta e disperată, s-a dus pe Orban acolo să-l vadă lumea. Publicul nu e cretin. Îl aduci pe Orban în timp ce ăia care sunt în spatele tău, USRiPLUS doi şi-un sfert înjură Guvernul Orban", afirmă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.