Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 31: Mi s-a propus să discutăm 'ca oamenii' despre tot ceea ce fac eu la Verdictul Politic

dana budeanu

A apărut episodul 30 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. După ce luni s-au confirmat dezvăluirile Danei Budeanu despre Spitalul Universitar, în episodul de azi aceasta scoate la lumină noi informaţii despre cel mai mare spital din Bucureşti.

Extrase din Verdictul Politic de azi:

"În urma dezvăluirilor din ultmele zile, mi s-a propus să discutăm 'ca oamenii' despre tot ceea ce fac eu la Verdictul Politic. Aşa că o să anunţ toţi deontologii plătiţi (adică 99.9%), toate televiziunile şi toate ziarele care iau bani de la farma şi de la mafia din sănătate, toţi reprezentanţii guvernamentali, conducerile spitalelor etc., îi anunţ pe toţi şi pe publicul care mă urmăreşte că eu, singură, sunt mai puternică decât voi toţi. Publicul care mă urmăreşte trebuie să înţeleagă următorul lucru: adevărul este mai puternic decât orice forţă, oricât de bine ar fi organizată. Oamenii care s-au vândut pe bani, deontologii, televiziunile, şefii de spitale, gunoaiele din Guvern, gunoaiele aflate la conducerea instituţiilor statului, care ar trebui să se ocupe de apărarea intereselor cetăţenilor, toate aceste gunoaie sunt zero în faţa forţei pe care eu o am. Toate aceste încercări sunt pur şi simplu realitatea felului în care oamenii care din nou vor merge la vot sunt batjocoriţi şi minţiţi zilnic. Tot ceea ce citiţi în presă este cumpărat. Tot ceea ce vedeţi la televizor este plătit. Tot ceea ce vi se comunică are în spate un furt, are corupţie, are nenorocire."

"Ceea ce se încearcă în ultimele zile, acest PR infect pentru domnii Moldovan, Tătaru, pe toate canalele TV, pe care se ridică ode acestor nulităţi, în toată presa în care li se iau interviuri. Ei nu sunt profesionişti. Sunt parte din mizeria care se numeşte sistemul sanitar românesc. Pe data de 11 martie, şefa de la DSP Bucureşti a demisionat. Pe data de 18 martie a fost adusă Laura Acatrinei. Fac o paranteză: Rog tot publicul care se uită la Dana Budeanu să verifice pe Google. Există 10% din informaţie pe care o am doar eu şi care se confirmă a doua zi, a treia zi, restul e informaţie publică, dar v-aţi învăţat să citiţi doar titlurile. Toată lumea poate pune cap la cap informaţiile, dar voi nu citiţi, judecaţi fără să puneţi cap la cap lucrurile. În momentul de faţă, într-o atmosferă de linişte totată, atât din partea hashtagilor, cât şi din partea presei şi a televiziunilor, sistemul medical din România se scufundă şi este furat la propriu în întregime."

"Ieri s-a confirmat situaţia de la Spitalul Universitar, despre care nu a scris nimeni, pentru că s-a ordonat omerta. Managerul Spitalului Universitar a fost nevoit să iasă şi să spună ce eu am spus de zile întregi. Ieşiţi dracu' astăzi şi comunicaţi numărul real de doctori infectaţi. O ardeţi cu 3-4. Nu sunteţi 3-4. Nu repetaţi Suceava!"

"Aşadar, pe data de 11 martie, şi-a dat 'demisia' şefa de la DSP. Pe 18 martie, a fost adusă Laura Acatrinei, noua şefă a DSP Bucureşti. Doresc ca rapid de tot să se anunţe oficial, ca să nu o fac eu acum, cine a adus-o, cine a semnat din minister aducerea la DSP a Laurei Banc Facebook. Cine poate semna aducerea unui om care a luat 2,8 la examen? La două zile şi jumătate de la numire, o comisie s-a deplasat la Spitalul Universitar, unde a făcut o anchetă repede o anchetă sâmbătătă noapte, până la 11 jumate, după trimiterea bolnavului de la centrul de dializă Diaverum, pepiniera de corona, de unde mai mulţi bolnavi au fost răspândiţi intenţionat la mai multe spitale din Bucureşti, ştiindu-se că au corona. Pe 21 martie, în urma acestei anchete preliminare a fost suspendat din funcţie managerul, printr-un ordin semnat de Tătaru. Nu de Costache, care încă era ministru. Din momentul declanşării demenţei de la Universitar, sub managementului domnului Cîrstoiu-Colectiv, DSP nu a mai venit. N-are ce să ancheteze. La Spitalul Municipal este focar de corona la Cardiologie. Ieşiţi astăzi şi spuneţi exact numărul victimelor."

"Da, România nu a fost pregătită. Ştiţi de ce? Orban ne anunţă că România nu a fost pregătită pentru că nu a făcut PSD stocuri. Păi de ce să facă PSD stocuri? Era vreo alertă de corona prin octombrie? Nu. De ce nu aţi făcut voi în ianuarie? Hoha, preşedintele fătălău al României, a ieşit pe 27 februarie şi a anunţat că nu e nimic. Care achiziţii, care echipamente, care spitale, care orice? PNL era preocupat de alegerile anticipate. În această perioadă, Europa fierbea. În România, PNL era ocupat pe cine pune la primărie. De ce ministrul Economiei nu s-a apucat în ianuarie să contacteze toţi producătorii care pot face măşti, pe ăia care pot face ventilatoare? Aţi fost proşti şi nu vă interesează soarta oamenilor. În acest timp, diaspora lui Ruj Roz, un milion de oameni au intrat în România la liber, fără carantină, fără nimic. Nici nu mai contează ce carantinaţi azi când tu ai un milion intraţi la liber. Gunoaielor, nu faceţi absolut nimic, doar urlaţi că nu a făcut PSD."

"De ce nu aţi închis Suceava când s-a închis spitalul? De ce nu aţi acceptat ca Costache să semneze destituirea lui Rîmbu? Urmează, în zilele următoare."

"Orban ne-a anunţat ieri că nu poate plafona absolut niciun preţ, pentru că produsele sunt din import şi ăia au mărit preţurile la rândul lor. Păi şi ăia din alte ţări cum au putut? Marş la importuri! Gândeşte repede, ia doi, trei fătălăi din Guvern şi gândeşte cum încurajezi distribuţia produselor româneşti. Dacă tu nu poţi plafona preţurile, încurajează ca toate supermarketurile care cer şpagă producătorilor români să intre lapte de la noi, brânză de la noi. Hai că nu e problemă să mâncăm româneşti lunile astea de criză. Să vină producătorii români, că-s disperaţi, să intre şi la Mega, şi la Carrefour şi peste tot. Nu ai cum să dai în corporaţii, Orban?V-am zis să intraţi în toate hipermarketurile şi să-i obligaţi să livreze acasă."

"Se luptă cu toate forţele să nu se creeze marele spital pentru corona la Romexpo, propunerea lui Arafat. De ce nu se salvează maternităţile astfel? Dacă toţi bolnavii de corona ar fi trimiţi acolo, spitalele ar putea funcţiona normal. Mai există şi alte boli, dar tu infectezi toate spitalele. Ce se întâmplă, mafia din sănătate nu a căzut de acord care cum să împartă caşcavaletele pentru Romexpo?"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.