Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 33: Mesaj pentru Ludovic Orban, despre situaţia de la Spitalul Universitar (VIDEO)

dana budeanu

A apărut episodul 32 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. Dana Budeanu continuă seria dezvăluirilor de la Spitalul Universitar şi îi răspunde premierului Ludovic Orban, cel care miercuri s-a referit într-o declaraţie publică la această unitate medicală.  Episodul de azi al Verdictului Politic conţine informaţii în premieră despre manevrele de la cel mai mare spital din Capitală şi despre managerul instalat de actuala putere.

Din episodul de azi:

"Îi răspund domnul Orban, care a făcut referire la Spitalul Universitar, care este cel mai mare spital din Bucureşti şi princialul focar de coronavirus. Domnul Arafat ştie exact care e situaţia şi eu mă bazez pe domnul Arafat. Nu mă bazez pe domnul Orban, nu mă bazez pe Ministerul Sănătăţii, nu mă bazez pe managerul Spitalului Universitar. Acolo s-a creat mediul prielnic babardirii de bani, de aceea a şi fost îndepărtat fostul manager. Nu înţeleg de ce fostul manager nu vorbeşte, nu ştiu de ce presa nu o caută pe Adriana Nica. Informaţiile care au apărut de la Spitalul Universitar, în ultimă instanţă, în presă au apărut pentru că eu am urlat încontinuu, altfel acestea nu apăreau deloc. Înţeleg că domnul Orban mi-a răspuns mie, pentru că eu sunt singurul care a comparat Universitarul cu Suceava. Să nu ajungem ca Suceava, pentru că nu se declară morţii la timp, pentru că există corupţie imensă la Spitalul Universitar, pentru că s-au făcut presiuni asupra premierului de l-a luat mama dracului ca să-l pună pe Cîrstoiu până la urmă. S-au făcut presiuni la nivel de partid, la nivelul actualei puteri, ca la spitalul de nebuni.

Domnule Orban, eu astăzi vă spun că în această combinaţie în care aţi intrat sunteţi foarte mic. Eu mi-am mai exprimat părerea faţă de dvs. şi în istoricul exprimărilor mele au fost şi următoarele: ce mama dracu' caută toţi pensaţii în partid când Orban e acolo de 30 de ani. Mă bucur că aţi preluat din nou puterea în partid. Eu susţin această poziţie a dvs., că sunteţi un politician cu bune, cu rele, mai mult cu rele, nu contează, sunteţi acolo de 30 de ani, v-aţi dedicat, e normal să fiţi unde sunteţi, deşi eu mă mir, că era un pic şi ajungea Ruj Roz. Aşadar, ceea ce vreau eu să vă transmit azi, aproape cu simpatie, e că dvs. şi PNL veţi deconta în campania electorală ce se întâmplă astăzi. Ştiu că sunteţi depăşit, ştiu toate tălpile. Ceea ce se întâmplă în jurul Spitalului Universitar va fi unul dintre cele mai grele materiale electorale ani-PNL.

Ceea ce eu vă răspund azi este sub 1% din informaţia pe care eu o am în scris. Una e să facem caterincă la Verdictul Politic şi alta e să venim cu dovezi. Eu caterincă fără toate dovezile nu fac. Că sunt ele video, că sunt foto, că sunt în scris, eu nu fac caterincă fără dovezi. Aşa cum o să se vadă şi astăzi într-un video pe care eu îl voi posta, la Spitalul Universitar, la momentul preluării conducerii de Cîrstoiu-Colectiv, erau în depozitul spitalului din decembrie 2019 700 de kit-uri complete, sute de mii de măşti, stoc de medicamente pentru 200 de infectaţi. Domnu' Orban, aţi trimis Corpul de Control al Guvernului la începutul lui martie. Pe data de 20 martie, fostul manager al spitalului, fostul manager al spitalului a raportat cazul venit de la Diaverum, a dat mail-ul la MS, DSP şi MAI. Nimeni în afară de Vela nu a răspuns la mail. Sâmbătă, a doua zi, brusc, s-a deplasat de la DSP la Spitalul Universitar şi au făcut repede ancheta epidemioligică preliminară şi noaptea ca hoţii, sâmbătă, a suspendat-o din funcţie pe perioada stării de urgenţă pe manager. Eu îmi asum ce spun: fostul manager nu a vrut probabil să semneze achiziţiile de pe noua direcţie. E treaba ei dacă ea nu iese să declare şi nimeni din presă nu o întreabă. Eu v-am informat pe dvs. azi pentru că aţi spun că fostul manager etc...

Mizele sunt de două feluri: cele financiare, care sunt imense, şi cele profesionale, care sunt alea de frustraţi care vor funcţii. Şi Cîrstoiu a vrut, doar că nu a apucat. Domnu' Cîrstoiu, în momentul în care aţi vrut să faceţi pe la rectorat, aşa, ştiţi dvs., au apărut nişte articolaşe în presă: cum aţi apărut, cum aţi sărit nişte etape în viaţă. Vedeţi că toate articolşele alea le-a dat fratele dvs., vecinul de la Mogoşoaia, cu care acum o faceţi şi o desfaceţi la Universitar. Asta ştiaţi? Frăţiorul dvs., şeful la pitpalaci, ăla a dat articolele, ca să nu ajungeţi. Când e vorba de caşcavalete, şi ăia care îşi sapă groapa se adună şi devin fraţi. Lăsaţi că e bine acuma, sunteţi pe caşcaval amândoi acolo, continuaţi.

Pentru publicul larg: în spitale se fac foarte multe studii, în spatele cărora sunt milioane de euro. De exemplu, azi poţi să te apuci să studiezi cum e cu valva X şi imediat, pentru că a apărut COVID, în studiul ăsta se mai bagă 3, 4 minciuni despre 3, 4 cazuri de COVID, care aveau şi valva aia şi cai verzi pe pereţi... Ştiţi despre ce vorbesc, toţi medicii aţi îngheţat în chiloţi? Eu le am în scris, cu sume. Studiile astea au şi 2, 3 articolaşe prin 'presa' de afară. Vezi, domnul Orban, mafia din Sănătate este atât de îmbârligată, încât nici nu ştii cât de mic începi să fii."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.