Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 39: Săptămâna MARII CORUPȚII!

dana budeanu

A apărut episodul 39 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu arată cu Excutivul a emis Ordonanțele Militare pentru cetățenii români, dar în același timp permite unor state străine să le încalce cu seninătate.

Citește și: Şomajul tehnic forţat, între fantezie şi realitate: Orban riscă să ajungă Boc 2 (surse)

”Este Săptămâna Mare când suntem așteptați cumva să ne spovedim, așa, de păcat. Invit caracatița din Sănătate să se spovedească, dacă nu, o să mă ocup personal având în vedere că toate bisericile sunt închise ilegal și stați cuminței acasă și vă uitați doar pe net și la Dana Budeanu, asta pentru că vizualizările ”Verdictului Politic” sunt cele mai mari din istoria portalului STIRIPESURSE.RO și nu numai, avem sute și sute de mii de vizualizări. Pe lângă asta, impactul este cumva scăpat de sub controlul meu, nu fac față surselor care mă informează, surse care sunt în număr de sute. În primul rând, nu pot deschide mesajele, iar persoana care o face și îmi transmite este complet depășită.

Suntem într-o pandemie și într-o stare de urgență declarate în proporție de 80% ilegal. Aceste situații îngrădesc drepturile omului, ceea ce numeam până acum trei săptămâni libertate, democrație, principii etc. Toate aceste principii, Ordonanțe Militare date pentru a fi respectate de noi toți sunt încălcate la orice oră din zi și din noapte de state străine României, cum este Germania. Germania, la orice oră din zi și din noapte poate încălca Ordonanțele Militare date într-un stat suveran cum este România. Nu-i așa, Hoha? Ordonanțele Militare cumva au inclus vreo excepție de la a fi respectate pentru Germania, pentru Spania sau pentru orice alt stat împotriva statului suveran România? Unde ați scris asta? Unde era scris în Ordonanța Militară că un alt stat poate încălca Ordonanța Militară dată în România pentru absolut toți cetățenii. Adică, o putere străină, un stat străin, un președinte străin face ce vrea și când vrea în România. Despre asta este vorba, asta s-a întâmplat pe aeroportul din Cluj. Eu de ce trebuie să respect Ordonanța Militară? De ce, eu, cetățean român, trebuie să respect ceva ce un alt stat, străin, de mine, de România, încalcă. Mâine, poate veni un cetățean german, ucide un cetățean român și pleacă. Mâine, poate veni Germania, îmi ia mașina din fața casei și pleacă. De ce? Păi era stare de urgență și Hoha, cu fătălăul ăla de Orban și cu toți fătălăii ăștia, cu toate marionetele astea din Guvernu au zis, da, că e situație e urgență și a venit Germania. Mâine vine Spania și vă ia casa! Este același lucru! S-a încălcat o Ordonanță Militară care ne este impusă ilegal.”, spune Dana Budeanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.