Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 42 - Cum se implică industria Farma în zona politică

dana budeanu

A apărut episodul 42 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu arată cum industria farmaceutică e implică în zona politică pentru a introduce vaccinarea obligatorie și îl acuză pe Marcel Ciolacu că este marele promotor al legii.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 41: Lumina din caracatiță!

”Astăzi este Joia Mare, ăștia care aveți ouă puteți să începeți să vi le vopsiți, fiecare în funcție de cât de măscărici sunteți în viața reală. Picați-le și voi cu diverși și diverse personaje din desene animate. Astăzi, o să încerc să punctez pe înțelesul tuturor celor care urmăresc Verdictul Politic, nu știu cât o să mai fac acest Verdict, că, așa, ca să vă arăt adevărul gol goluț și toate subiectele pe care le am să le dau presei cumpărate din România, că presa trebuie să se ocupe de asta, de publicat, de anchetat.

Ciolacu nu mai are altă treabă, treaba lui este să treacă legea vaccinării obligatorii a criminalilor. Legea vaccinării obligatorii este un atentat la siguranța națională și la viață. Nu sunt împotriva vaccinării, dar Ciolacu este absolut isteric să treacă legea. Eu rog publicul să citească legea. Sunteți niște criminali plătiți de big pharma să faceți asta. Vă chinuiți de nu știu când să o faceți, Dragnea s-a opus, culmea, da, adică s-a opus la big pharma, dar ăștia de azi nu se mai opun, pentru că tu n-ai cum să înțelegi nimic Ciolacu pentru că Bogdan care vine de la Barna sunt plătiți de ONG-uri, toți. Și Gabriela, și Bogdan, toți sunt plătiți. Gabriela mai avea un pic și mânca de pe jos. Așadar, pentru publicul larg vaccinarea obligatorie înseamnă aceea schemă care există de foarte mult timp, îți face floricica la început, îți mai face niște injecții și cam asta este. Sunt perfect de acord cu asta! Ceea ce legea pe care se chinuie Ciolacu să o treacă rapid este o nenorocire, un atac la siguranța națională la propriu. În lege acolo este stipulat că dacă este epidemie de ceva este obligatoriu să te vaccinezi, altfel iei amendă de 100 de milioane. Adică, cum este acum, dacă se dă ordin trebuie să-ți vaccinezi copilul. Eu nu vreau! Vreau să fac boala! Oricât de mulți bani ar da big pharma pentru asta, că eu știu bine de unde luați cașcavalul și cine vă plătește. Această lege este o nenorocire, vaccinarea este o nenorocire, atâta timp cât nu este prinsă în aceea schemă de vaccinare a fiecărui copil. Ca să puteți cumpăra toate vaccinurile de la pharma de afară și să le dați copiilor, asta este o crimă, domnule Ciolacu!”, spune Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.