Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 61: Noi dezvăluiri grave despre ameninţările consilierului lui Orban (VIDEO)

dana budeanu

A apărut episodul 61 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu oferă noi detalii despre Ştefan Jicol, consilierul lui Orban care a ameninţat-o şi înjurat-o printr-un mesaj privat pe Facebook. Dana Budeanu dezvăluie că Jicol are obiceiul de a ameninţa oamenii, în special femeile, existând inclusiv înregistrări audio care dovedesc acest lucru. Dana Budeanu are un mesaj şi pentru Klaus Iohannis şi Rareş Bogdan, cărora le transmite că indivizi precum Jicol "flegmează" pe sintagma "guvernul meu".

Extrase din episodul de azi al Verdictului Politic:

"Niciodată de când am început această rubrică sau de când postez nu s-a întâmplat să fiu sunată, ameninţată, rugată de nimeni, prin nimeni.

A venit în Guvern adus de nicăieri, în ianuarie. A început reorganizarea Secretariatului General al Guvernului. A fost organizat în februarie un concurs care trebuia să aibă loc la ANFP, însă a fost organizat la SGG, special pentru domnul Jicol. Şefa comisiei a fost o consilieră oarecare de la resurse umane, pusă în locul directorului demis al direcţiei. A fost pusă de Jicol interimară şi a fost şi şefa comisiei de concurs. La concurs au participat persoane cu 25 de ani vechime în administraţia publică. Au luat punctaje foarte mici, iar domnul Jicol a luat un punctaj aproape de maxim. Orice plan guvernamental trece pe la domnul Jicol. Tot, caşcaval, strategie, firme care vor deservi. Această mare devalizare are în spate fondurile europene alocate pentru noile programe. Ele vor fi plasate la firmele de casă, aşa cum au fost şi cele cu măşti. Nu ştiu dacă publicul realizează că în toate aceste luni, Guvernul nu a făcut altceva decât să vândă măşţi. În afară de contracte de măşti nu s-a făcut nimic.

Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le spun despre acest măscărici care a îndrăznit să ameninţe un cetăţean, care a îndrăznit să înjure, să facă referiri la mama, să mă facă KGB-istă. Ăştia sunt consilierii lui Orban. Domnule preşedinte Iohannis, acesta este 'guvernul meu'. Ăsta este guvernul dumneavostră? Aceştia sunt consilierii primului ministru al României? Domnul Jicol este consilierul lui Orban şi şeful de la politic publice din Guvernul dvs. De ce decontaţi dvs.? Pentru că PNL a câştigat alegerile datorită lui Klaus Iohannis. Orice şef din guvern este acolo datorită lui Klaus Iohannis. Acesta este guvernul. Eu nu cred că Iohannis haleşte aşa ceva, că haleşte ceea ce se întâmplă azi în SGG şi în Guvern, delapidarea pe care PNL o va deconta în toamnă. Toată lumea face combinaţii, fură, înjură, pe imaginea dvs, pe girul pe care l-aţi dat PNL. Undeva în fundal schelălăie în surdină Rareş Bogdan. De ce ţipi, Rareş? De ce ţi-a spus Dănuţa acum două luni? Cumva ne spui discret că s-ar putea să te întorci în presă dacă PNL nu face... Ce să facă? Ce te-au pus pe tine să latri acum un an, înainte de europarlamentare? Ai lătrat non-stop, ai fost primul şi lângă preşedinte, şi lângă Orban. Ca să ce? Să-i aduceţi pe ăştia în Guvern? Fetele de 20, 21, 22, 23, 24, 25 de ani de la etajul 2 din Guvern cine sunt? Ce faceţi acolo voi? Aţi urlat de ciuma roşie? Ce să urlaţi de ciuma roşie? Consilierii primului ministru sunt ăştia. Ăsta din mesaj, ăla care are dosar penal că a dat foc pe la el prin sat. Ăştia sunt oamenii noi, Rareş, pe care PNL i-a adus. Pe tine şi pe ăştia. Tu eşti îmbrăcat fumos, ai fost băiat cuminte când ai fost mic, te-ai dus la şcoală. Şi sunt ăştia. Cine sunt ăştia?

Un măscărici precum Ştefan Jicol flegmează pe sintagma 'guvernul meu' a preşedintelui Klaus Iohannis şi trimite mesaje de ameninţare unui cetăţean al acestei ţări. În cele 24 de ore care s-au scurs de la primirea acestui mesaj, ceea ce noi am primit despre acest om este inimaginabil. De la felul de a vorbi cu oamenii, la mesajele de ameninţare pe care acest consilier al premierului le trimite oamenilor, în special femeilor. Ce am primit eu e nimic. Este inconştienţă. Sunt oameni care au înregistrat pe vorbe. Dacă tot faceţi, voi nu vă gâmndiţi că trăim în era digitală? În mod normal, în orice ţară civilizată, un astfel de funcţionar public pleacă din funcţia pe care o deţine."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.