Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefan Jicol, demnitar al Guvernului Orban, o amenință și o înjură ca la ușa cortului pe Dana Budeanu (FOTO)

Guvernul Romaniei
stefan jicol

Nebunia politică românească pare să o ia pe o pantă foarte ciudată și periculoasă. Se trece deja de la supărări că presa dezvăluie matrapazlâcurile zilnice la limbaj suburban și amenințări. Dana Budeanu care realizează Rubrica zilnică de comentarii pe teme socio-politice, ”Verdict Politic”, a fost atacată violent și amenințată de un înalt demnitar al guvernului.

Vezi și: Judecătorul Cristi Danileț INTRĂ TARE în plin scandal pe termoscanare: NU încalcă niciun drept al românilor

Este vorba de domnul Ștefan Jicol, directorul general pentru politici publice, strategii și control intermanagerial. A ajuns acolo exact pe 15 februarie 2020 când exact pentru o zi, fără să știe nimeni, a fost liber la concursuri pentru aparatul de stat și evident domnul Jicol a ajuns ceea ce și-a dorit. Dana Budeanu a pomenit despre această mișcare în Verdictul Politic de acum două zile - VEZI AICI - cu promisiunea că va reveni într-un episod ulterior cu dezvăluiri despre ce se întâmplă.

Domnul Jicol nu a mai așteptat episodul și a trecut direct la amenințări într-un limbaj care ar descalifica orice demnitar al statului român. De remarcat că a fost înainte consilier al premierului Ludovic Orban.

Mamaie, Jicol Stefan zis SGG sunt, din familie de japonezi. Am auzit că te-ai luat de mine, că te-ai lăudat că vrei să faci cu mandea un serial. A dreaq, traiască mă-ta, zău că ești cea mai urâtă kgb-istă din câte am văzut. Și Ana Pauker și Ghizela Voss erau mai frumoase puțin. Uite cum facem, de data asta te iert. Dacaă mai mârâi la lună te bag și-n mă-ta.

MUEURÂTELOR

Dana Budeanu a făcut public atacul pe pagina personală de Facebook:

BUNA DIMINEATA!

ACESTA ESTE MESAJUL DE AMENINTARE A MAINII DREPTE A PREMIERULUI ROMANIEI, LUDOVIC ORBAN, STEFAN JICOL!

DIFERENTA DINTRE MINE, PRESA PLATITA SI OAMENII DIN APARATUL ADMINISTRATIV AL GUVERNULUI ROMANIEI, SGG, AMENINTATI ZILNIC ASTFEL..ESTE CA MIE NU MI ESTE FRICA DE NIMENI! NU ARE DE CE..

ACESTA ESTE PNL! ACESTIA SUNT OAMENII PUSI IN FUNCTII PLATITE DIN BANI PUBLICI! ACESTEA SUNT EXEMPLARELE DE SEX MASCULIN CARE AMENINTA FEMEI:)!

PS: KGB UL S A DESFIINTAT IN 1991! MARS!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.