Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 94: 10 fătălăi disperați se bat cu Gabriela Firea!

dana budeanu

A apărut episodul 94 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu arată că toate forțele politice își dau mâna pentru a lupta împotriva primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 93: Dănuța o face praf pe Andreea Esca

Din episodul de astăzi:

”Uniunea Europeană nu înseamnă aboslut nimic pentru România, este zero barat. Toți cei care promovează UE-MUE în România sunt niște corupți, niște mincinoși și niște infractori. De ce sunt infractori? Pentru că atât timp cât tu vrei, la propriu, să furi pentru o entitate străină cum este UE-MUE, că asta este, nu altceva.

Astăzi vreau să vorbesc un pic despre faptul că începe campania electorală. Toată campania de anul acesta este despre și împotriva Gabrielei Firea. Așa cum anul trecut a existat miza muie PSD, acum există această miză fantatiscă, miza Firea. Și în SUA, Trump, când a candidat, a fost de căcat și America a avut cea mai mare creștere economică cu el la putere. Social, este foarte mișto să ieși la terasă, să vorbești despre progresism, despre USR-PLUS Doi si-un sfert, niște gunoaie infecte și despre, sanchi, candidați noi, oameni noi, despre Nicușor-Plicușor. Frica de Firea este, după cum observați, imensă. Cred că este fără precedent ca 10 fătălăi disperați de putere, de draci, de nu știu de ce să se organizeze în orice fel, să ajungă în orice situație penibilă, în orice situație, doar ca să bată o femeie, mă rog, ea nu mai este femeie, este primarul general al Capitalei, dar sunt niște fătălăi care se bat pentru Primăria Capitalei”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.