Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdictul lui Ciutacu: 'Iohannis începe să fie executat. Firul roșu e ciocoismul!'

Radu Pop
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a remarcat faptul că președintele Klaus Iohannis e tot mai criticat în ultima vreme. Ultima „fiță” a liderului de la Cotroceni, anume vizita în Japonia cu un avion luxos, a stârnit numeroase controverse în spațiul public.

„Cu vreo doi ani înainte de sfârșitul celui de-al doilea său mandat, Băsescu a început să fie executat violent din interior. Firul roșu a fost corupția cercului său intim, neamurile și instituția Udrea. Cu mai puțin de doi ani înaintea finalizării mandatului numărul doi, Iohannis începe să fie executat. Firul roșu e ciocoismul, al lui și al singurului său neam apropiat, instituția Carmen. Autorii-s aceiași, "narativul" diferă olecuță. Asta dacă nu se umblă și la dosarul casei luată cu acte false”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Iohannis, primit de Împăratul Japoniei

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au fost primiţi, marţi dimineaţa, la Palatul Imperial din Tokyo, de Împăratul Japoniei, Naruhito, şi Împărăteasa Japoniei, Masako, informează Agerpres. Discuţiile s-au purtat pe segmente separate: preşedintele Iohannis cu Împăratul Naruhito, respectiv Prima Doamnă cu Împărăteasa Masako. De asemenea, Klaus Iohannis a susținut marți, 7 martie, la Tokyo, declarații de presă comune cu Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.