Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICTUL specialiștilor: materialele pe care coronavirusul REZISTĂ cel mai mult

Medicii specialiști vin cu primele rezultate ale studiilor privind coronavirusul. Un studiu realizat pentru Guvernul SUA demonstrează că noul coronavirus rezistă cel mai mult pe plastic şi oţel, potrivit NBC. Coronavirusul rezistă cel mai puţin pe carton, 24 de ore. În aer, virusul poate rezista până la trei ore.

Un studiu finanţat de guvernul SUA demonstrează că pe suprafeţele din plastic coronavirusul rezistă până la trei zile. La fel şi pe oţelul inoxidabil, în timp ce pe carton sau cupru rămâne doar 24 de ore.

Citește și: VIDEO O româncă BLOCATĂ la graniță amenință românii: 'Voi o să muriți! Voi sunteți câini pentru noi! Handicapaților! Români proști'

Oamenii de ştiinţă de cele mai prestigioase universităţi americane au testat şi prezenţa virusului în aer. Au pulverizat particule contaminate în aer, pe care le-au regăsit la trei ore de la nebulizare.

Totuşi, alţi experţi spun că virusul apare în aer atunci când un pacient infectat strănută sau tuşeşte, iar aceste microparticule se pare că rezistă doar câteva secunde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.