Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vergil Andronache: 'Gnohere a făcut aproape tot antrenamentul cu echipa şi de săptămâna viitoare intră în program normal'

RTV.net
Harlem Gnohere

Tehnicianul Vergil Andronache a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că dintre jucătorii FCSB pe care nu a putut conta din cauza accidentărilor, primul care va reveni este Harlem Gnohere, potrivit news.ro.

“Cred că primul care va putea intra va fi Gnohere, ne bucură că ieri a făcut aproape tot antrenamentul cu echipa şi sperăm ca de săptămâna viitoare să intre în program normal. Următorul ar trebui să fie Mihai Roman”, a spus Andronache.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

El a precizat că nu ştie ce se va întâmpla cu Filip, jucător acuzat de Gigi Becali că “s-a dat accidentat” la meciul tur cu Mlada Boleslav. “Am văzut când a ieşit din vestiar, am văzut doar că avea o cizmă pe picior, nu mergea prea bine… Atât şi nimic mai mult. Cred că cel mai bine ştie conducerea despre lucrul ăsta (n.r. – o eventuală plecare), nu ştiu absolut nimic. El urma să facă un RMN. Aşteptăm rezultatele. Este posibil să se fi lovit sau doar să fi fost o sperietură”.

Andronache a mai spus că FCSB mai are nevoie de un fundaş central.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’

Antrenorul a menţionat că meciul retur cu Mlada Boleslav, din preliminariile Ligii Europa, este “primordial”, însă FCSB tratează cu seriozitate fiecare partidă, astfel că “nimeni nu va intra pe teren deconectat la partida cu Voluntari”. “Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, pe care ne dorim să-l câştigăm. Probabil că fiecare jucător se motivează mult mai bine când este vorba de meciuri internaţionale, este în firea omului”, a adăugat el.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

Vergil Andronache a subliniat că el are rolul de a asigura continuitatea la conducerea tehnică: “Nu m-am oprit niciodată din a face antrenament. Sunt aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult. Restul e decizia clubului”.

FCSB va întâlni echipa FC Voluntari, duminică, la Piteşti, de la ora 21.00, în etapa a cincea a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.