Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment: România va sfârși îmbătrânită și singură!

avertisment

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a postat pe pagina sa de socializare un mesaj tulburător de 2 mai - Ziua Națională a Tineretului. ”O zi de speranță, dacă viitorul tinerilor ar fi în România. Dar, din păcate, tot mai mulți tineri, obosiți de instabilitatea guvernamentală politică și economică, de corupție și de promisiuni false – pleacă în Occident. Forța tânără și intelectuală părăsește România! Suntem, după Siria, țara în care migrația a crescut cel mai mult (3,4 milioane de români, adică 17% din populația țării). Și cifra este în continuă creștere! Știm deja că cei mai mulți dintre ei nu se vor întoarce curând”, avertizează europarlamentarul român.

DNA, cauțiune RECORD în cazul lui Sebastian Vlădescu: Fostul ministru trebuie să scoată din buzunar o avere

”Și-atunci, cui lăsăm România? Ce vor tinerii noștri și nu le putem da? Un loc de muncă bine plătit, o viață decentă, cu instituții demne și corecte? Respect și perspective, deschidere și afecțiune?! O țară în care să fie ascultați și să-și poată împlini visele! Pentru că da, ei au puterea și îndrăzneala să fie activi, să ia poziție, dar noi trebuie să le dăm această forță! Lor încă le pasă! Dar nouă?”, pune Rebega o serie de întrebări dureroase.

El își încheie postarea pe un ton alarmant: ”Dacă nu ne trezim, acum, noi, toți cei de azi, cei care încă mai putem face ceva pentru copiii noștri, cei care avem datoria civică de a schimba sensul acțiunilor politice, România va sfârși îmbătrânită și singură!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.