Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună de la Wuhan pentru Simona Halep: Cu ajutorul cui a rămas românca a doua în lume

twitter.com
simona halep

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 4-6, 7-6 (3), 7-6 (2), de australianca Ashleigh Barty, locul 37 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Barty s-a impus după un meci care a durat două ore şi 31 minute. Pliskova a reuşit, la scorul de 4-5 în decisiv, să revină de la 40-0 pe serviciul adversarei ei. Însă cele trei mingi de meci salvate atunci nu au fost suficiente pentru ca sportiva din Cehia să câştige întâlnirea. Barty va evolua în semifinale cu spaniola Garbine Muguruza sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 10 WTA, anunță News.ro.

Citește și: Anunț teribil pentru fotbalul românesc: O echipă de mare tradiție a intrat în FALIMENT! Ce datorii MARI avea clubul

Dacă ar fi câştigat acest meci, Pliskova ar fi urcat pe locul 2 în clasamentul WTA, iar Simona Halep ar fi coborît pe poziţia a treia. Pliskova avea şanse de a reveni pe locul I WTA dacă ar fi câştigat Wuhan Open şi acualul lider, spaniola Garbine Muguruza, prezentă şi ea în sferturi, nu ar fi ajuns în semifinale.

În urma victoriei lui Barty, clasamentul WTA de luni nu va suferi modificări în partea sa superioară: Muguruza va fi prima, Halep a doua, ucraineanca Elina Svitolina, care nu participă la turneul de la Wuhan, va continua pe locul 3, iar Pliskova pe 4.

Următorul turneu important se va desfăşura săptămâna viitoare la Beijing, China Open, o competiţie de categorie Premier Mandatory.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.