Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru toți posesorii de carduri Revolut! Banca digitală lansează crypto staking pentru clienții din Europa

www.travelfree.com
card revolut

Platforma neo-bancară Revolut, cu sediul în Regatul Unit, care se mândrește cu 25 de milioane de clienți la nivel global, a introdus crypto staking (un fel de depozit bancar) pentru clienții săi din Regatul Unit și din Spațiul Economic European (SEE).

Potrivit unui raport al agenției de știri cu sediul la Londra AltFi, este de așteptat ca funcția să fie activă în această săptămână, permițând utilizatorilor să genereze venituri din activele lor cripto în timpul fazei sale de „testare soft”, conform cointelegraph.com.

Staking-ul este disponibil în prezent pentru DOT, XTZ, ADA și ETH, cu randamente cuprinse între 2,99% și 11,65%.

Staking-ul este un proces în care o persoană deține sau închide o anumită cantitate dintr-un anumit activ digital într-un portofel pentru o anumită perioadă, de obicei de la câteva zile la câteva luni. Această acțiune ajută la securizarea rețelei și validează tranzacțiile pe un blockchain cu dovadă de miză . În schimb, persoanele sunt recompensate cu monede nou bătute sau o parte din comisioanele de tranzacție.

În ultimii ani, Revolut a încorporat criptomonede în serviciile sale. În 2017, a început să ofere servicii de tranzacționare cripto, care de atunci au devenit o sursă semnificativă de venituri pentru companie, în special odată cu introducerea de produse precum cripto cashback pentru utilizatorii premium. Acum, Revolut oferă tranzacționare pentru aproape 100 de active cripto diferite și, de asemenea, le permite clienților săi să facă achiziții folosind deținerile lor cripto.

În efortul de a-și educa clienții cu privire la cripto și blockchain, Revolut a oferit și cursuri gratuite „Learn & Earn” pe baza acestor subiecte și a recompensat utilizatorii care finalizează programul cu cripto gratuit.

În septembrie 2022, Cointelegraph a raportat că Financial Conduct Authority din Marea Britanie a adăugat Revolut pe lista sa de companii autorizate care oferă produse și servicii criptomonede.

Revolut s-a alăturat altor 37 de firme cărora li s-a dat undă verde pentru a oferi astfel de servicii în Marea Britanie, după ce i s-a acordat o prelungire pentru a funcționa ca firmă de cripto-active cu înregistrare temporară în martie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.