Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste cumplită pentru un celebru cântăreț din România. Judecătorii au dat sentința

ebihoreanul.ro
justitie

Costel Busuioc isi risca intreaga cariera pentru un simplu pumn in trafic. In plus, el trebuie sa-i plateasca acum si mai multi bani soferului pe care l-a agresat, informeaza Wowbiz.

Castigator al unui celebru show de talente din Spania, tenor si membru de seama al bisericii baptiste, Costel Busuioc este in pericol sa piarda tot din cauza unei altercatii in trafic. Fostul zidar, devenit peste noapte celebritate internationala, Busuioc a fost condamnat, la finalul anului trecut la un an de inchisoare cu suspendare si plata a 3.000 euro catre un barbat care a sustinut ca a fost batut de acesta. Totul s-a intamplat in urma cu cativa ani, cand, dupa o sicana in trafic, cantaretul a coborat din masina si l-a lovit cu pumnul pe un timisorean. Acesta si-a scos certificat medico-legal care atesta ca a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa acest incident.

Ziua Z pentru soții Iohannis: Decizia MAJORĂ a magistraților în dosarul casei din Sibiu

Victima nu s-a multumit insa doar cu atat, ci a facut apel si a cerut o suma mai mare. In urma cu o luna, judecatorii i-au admis apelul si l-au obligat pe Busuioc sa plateasca 5.000 euro, in loc de 3.000. Vestea nu este tocmai una buna pentru Costel Busuioc, pentru care celebritatea nu i-a adus si foarte multi bani.
Lucrurile sunt insa si mai complicate pentru tenorul roman. Sentinta judecatorilor a venit exact in momentul in care se stabilise temporar in Statele Unite, acolo unde sustinea un turneu prin comunitatile de romani. El isi stabilise resedinta la Chicago si era chiar chemat sa predice „cele sfinte” la biserica de acolo. Dupa anuntarea sentintei, Busuioc s-a vazut nevoit sa se intoarca la Timisoara, unde va ramane multa vreme.

Percheziții de AMPLOARE într-un dosar de spălare de bani. Prejudiciu URIAȘ

Timp de doi ani, Costel va trebui sa dea cu subsemnatul saptamanal la sectia de poltitie din localitate si sa anunte autoritatile in legatura cu orice deplasare care depaseste 5 zile. El trebuie sa comunice schimbarea de domiciliu, a locului de munca si „comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta”. In plus, Busuioc are 60 de zile de prestat munca in folosul societatii, neremunerata, fie intr-o ferma din judet, fie intr-o piata. Mai departe, artistul va urma un program de reintegrare sociala si nu va avea voie sa poarte asupra lui arme. In caz contrar, pedeapsa cu suspendare se va transforma intr-una cu executare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.