Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste IMENSĂ pentru Simona Halep: Greşeala făcută de Caroline Wozniacki o poate readuce pe româncă pe primul loc în lume

www.stirileprotv.ro
Simona Halep

Simona Halep a pierdut în acest început de an primul loc mondial după ce a fost învinsă de Caroline Wozniacki în ultimul act de la Australian Open. Daneza a ajuns lider mondial, dar se pare că nu pentru mult timp. Wozniacki a făcut o greşeală care o poate readuce pe Simona pe primul loc WTA.

Citește și: Analiză LA SÂNGE a ministrului Olguța Vasilescu! Cum i-a ajutat pe pensionari – Adevărul despre Legea pensiilor

Potrivit Gulf News, campioana de la Australian Open a decis sa nu se inscrie la turneul de la Dubai, astfel ca va pierde 305 puncte WTA. Anul acesta, turneul de la Dubai face rocada cu cel de la Doha in privinta categoriei, astfel ca Wozniacki va pierde, de fapt, punctele castigate in Qatar.

Citește și: O nouă ORDONANȚĂ de URGENȚĂ a Guvernului Dăncilă! Cine beneficiază de ea

La turneul de la Dubai nu s-a inscris nici Simona Halep, numai ca sportiva noastra nu are de aparat niciun punct in luna februarie, anunţă ziare.com. Wozniacki mai are de aparat 585 de puncte WTA si la Doha, ceea ce inseamna ca Simona are un mare avantaj in cursa pentru revenirea pe primul loc WTA. In acest moment, jucatoarea din Danemarca are un avans de 349 de puncte in fata Simonei Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.