Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste PROASTĂ pentru Liviu Dragnea, după scandalul din Parlament: 'Zilele lui la conducerea Camerei Deputaților sunt numărate'

dragnea parlament

Opoziția, în frunte cu PNL, a avut miercuri o acțiune în forță în plenul Parlamentului de revocare a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților. Această acțiune a fost una organizată atent de opoziție și coordonată de Ludovic Orban, a arătat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al liberalilor.

”Și Dragnea și toți văzându-se astăzi puși în corzi de opoziție au încercat tot felul de diversiuni: ba că sunt sevicii, ba că sunt forțe paralele, ba că e DNA, ba că mai știu eu cine... Oamenii trebuie să știe: acțiunea asta a fost a opoziției, coordonată direct de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, împreună cu liderii grupurilor parlamentare, cu Raluca Turcan, liderul grupului PNL, și cu liderii celorlalte grupuri din opoziție. A fost coordonată în mod direct, mobilizarea a fost făcută cu fiecare parlamentar în parte. Și PSD-ul a dat dispoziție să se mobilizeze și nu au reușit”, a explicat Ionel Dancă la Realitatea TV.

Copilul din filmul 'România Educată', către Klaus Iohannis: 'Am o întrebare foarte simplă' - VIDEO

Acesta a arătat că majoritatea parlamentară a arătat miercuri că este vulnerabilă, iar acest lucru va mai fi testat prin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului și chiar printr-o nouă tentativă de revocare a președintelui Camerei Deputaților, Dancă susținând că zilele lui Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților fiind aproape de final.

”A fost o strategie a grupurilor parlamentare din opoziție, gândită și coordonată din timp. Nu putea fi anunțată prin comunicat de presă. Au fost mai multe solicităril ale PNL transmise parlamentarilor noștri de a nu pleca în delegații externe pentru o anumită perioadă. Acesta a fost rostul acelor solicitări ale Biroului de conducere, de pregătire a unui astfel de moment pentru a testa majoritatea parlamentară atunci când este ea vulnerabilă. Am dovedit că Liviu Dragnea nu mai are susținerea unei majorități parlamentare. Nu mai poate să continue să conducă o cameră a parlamentului dacă nu mai are majoritate parlamentară. Și încă un lucru mai trebuie spus românilor, pentru că în această toamnă au fost presiuni pe când depunem moțiunea de cenzură, când dăm jos guvernul, când îl dăm jos pe Liviu Dragnea. Toate aceste lucruri trebuie făcute pas cu pas și când sunt momentele cele mai bune. Astăzi, majoritatea s-a arătat vulnerabilă. Vor urma și alți pași: moțiunea de cenzură, iar zilele lui Liviu Dragnea la conducerea Camerei Deputaților sunt numărate”, a precizat Ionel Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.