Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste rea pentru Mircea Rednic: Ibrahima Conte, suspendare de trei etape

Mircea Rednic

Jucătorul Ibrahima Conte, de la UTA Arad, a primit miercuri o suspendare de 3 etape din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Conte a primit cartonaș roșu în minutul 73 al meciului cu FC Botoșani. Acesta l-a călcat intenționat pe pe gambă pe Eduard Florescu.

Arbitrul partidei, George Găman, a acordat inițial cartonaș galben, revizuind apoi decizia, după verificarea VAR. El a dictat eliminarea jucătorului de la UTA Arad, iar cazul a ajuns în atenția Comisiei de Disciplină a FRF, conform News.ro.

Aceasta a anunțat miercuri decizia cu privire la fundașul arădenilor: „AFC UTA Arad vs. AFC Botoșani – Eliminare Conte Ibrahima Sory (AFC UTA) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a și 63.2.5 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru trei meciuri și penalitate sportivă de 5.000 lei”

Actul jucătorului a fost încadrat la categoria „comportare violentă”, ceea ce face ca acesta să nu poată juca în meciurile cu FC Voluntari, Petrolul Ploiești și Rapid București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.