Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste TERIBILĂ de la Organizaţia Mondială a Muncii: 'Jumătate dintre muncitorii din întreaga lume ar putea rămâne fără locuri de muncă'

www.libertatea.ro
angajat, job, muncă

Aproximativ 1,6 miliarde de oameni ar putea rămâne fără locuri de muncă la nivel mondial, avertizează Organizaţia Mondială a Muncii (OMM). Este vorba de jumătate din forţa de muncă a omenirii.

Citește și: Marcel Vela anunță condițiile în care ar putea fi deschise frizeriile și cabinetele stomatologice, după 15 mai

436 de milioane de companii sunt în pericol de a-şi înceta activitatea sau de a suferi pierderi considerabile, precizează OMM, citat de Digi24.

„Cu cât durează mai mult, cu atât mai mulţi vor ajunge într-o formă de şomaj. Adevăratul pericol de aici, nu este şomajul pe termen scurt, prin care trebuie să sprijinim oamenii, ci faptul că, în multe cazuri, el se va transforma în şomaj pe termen lung”, explică economistul Guntram Wolff.

Circa 436 de milioane de companii din întreaga lume sunt în pericol să se închidă sau să îşi reducă drastic activitatea. Cele mai multe, din comerţ, producţie şi industria ospitalităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.