Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste uriașă din Parlamentul European: Petiția pentru fermierii români și satele românești a fost aprobată

victor negrescu

Petiția pentru fermierii români și satele românești, #SateRomâneștiCuBaniEuropeni, a fost aprobată de Parlamentul European, anunță eurodeputatul Victor Negrescu.

„Petiția noastră pentru fermierii români și satele românești, #SateRomâneștiCuBaniEuropeni, a fost aprobată de Parlamentul European. Comisia pentru petiții din legislativul european a declarat admisibilă petiția pe care am inițiat-o împreună cu Partidul Social Democrat și PES activists România, prin care se solicită o mai mare atenție și susținere din partea Uniunii Europene pentru nevoile mediului rural din România”, transmite Victor Negrescu.

Ca urmare a petiției, precizează Negrescu, Parlamentul European a solicitat Comisiei Europene să efectueze o investigație preliminară pe această temă și a transmis-o spre analiză Comisiilor pentru Bugete (BUDG) şi pentru Agricultură şi dezvoltare rurală (AGRI) din Parlamentul European.

„Vreau să subliniez faptul că petiția #SateRomâneștiCuBaniEuropeni a fost semnată de sute de antreprenori, fermieri, decidenți și personalități din mediul rural din toată țara. Aceasta atrage atenția asupra provocărilor pe care le întâmpină satele românești, nevoilor europene de finanțare pentru fermieri și comunitățile rurale și necesității de a elabora o strategie europeană pentru sprijinirea și revigorarea mediului rural. Le mulțumim tuturor celor care au susținut inițiativa noastră. Mediul rural merită mai multă implicare și atenție la nivel european și mă bucur că prin demersul nostru tragem un semnal de alarmă important”, încheie europarlamentarul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.