Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea anului pentru handbalul românesc: A acceptat oferta și vine din vară la CSM București! Cine le va antrena pe 'tigroaice' până atunci

agerpres
CSM Bucuresti handbal fete

Oficialii celor de la CSM București și-au văzut visul cu ochii! Tehnicianul Ambros Martin a acceptat, se pare, oferta campioanei României, după îndelungi curtări și va fi din vară noul antrenor la CSM București, anunță gsp.ro.

Surse din cadrul CSM București dau ca sigură numirea din vară la gruparea patronată de Primăria Capitalei a lui Ambros Martin, selecționerul României, și antrenorul actual al Gyorului. Aflat în discuții cu Rostov Don, Ambros Martin a fost "deturnat", se pare, de oficialii grupării bucureștene, care au plusat după despărirea de Helle Thomsen.

Citește și: S-A AFLAT: Ce au scos medicii la IVEALĂ, după primele verificări în cazul decesului jurnalistului Andrei Gheorghe

Ambros Martin are avantajul că știe, cât de cât, echipa CSM-ului, lucrând cu jumătate de echipă, de-a lungul timpului, la națională. În plus, "naveta" de la echipa de club la echipa națională ar fi mult mai simplu de făcut.

Campioana României se află, până atunci, în căutarea tehnicianului care o va antrena în acest final de sezon. Antrenorul care va veni are drept obiectiv calificarea la Final Four-ul de la Budapesta. Și pretențiile nu se opresc aici, CSM trebuie să joace finala!

"Va fi un antrenor scandinav", spun sursele Gazetei, CSM având lipici la aceștia. Din 2016, echipa a fost antrenată doar de tehnicieni nordici, cu o singură excepție: Aurelian Roșca. În rest, s-au perindat la CSM București Jakob Vestergaard, Mette Klit, Kim Rasmussen, Per Johansson și Helle Thomsen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.