Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti bune din Caraş-Severin: Cei doi copii căutaţi de sute de persoane, inclusiv cu elicopterul, au fost găsiţi

Cei doi fraţi, de 5 şi 3 ani, care în cursul zilei de joi au dispărut de acasă şi care au fost căutaţi de sute de forţe de ordine, câini de urmă şi chiar un elicopter IGAV, au fost găsiţi la 8 kilometri de casă, pe marginea unui drum.

”Copiii au fost găsiţi în urmă cu puţin timp. Au fost preluaţi de poliţişti. Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova,a sunat la 112 şi imediat au ajuns colegii la faţa locului şi i-au preluat. La o distanţă de 8 km de locul dispariţiei au fost găsiţi”, a anunţat IPJ Caraş - Severin.

Poliţiştii din Mehadia, judeţul Caraş - Severin au fost sesizaţi de dispariţia celor doi fraţi, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.10.

Cei doi fraţi se numesc Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani şi se jucau în curtea casei când, la un moment dat, au plecat de acasă.

Imediat sute de poliţişti, jandarmi, pompieri s-au mobilizat şi au pornit în căutarea lor. Joi dimineaţă s-a alăturat căutărilor şi un elicopter IGAV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.