Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru elevii din Capitală - mai primesc încă o zi liberă pe ultima sută de metri

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) au anunțat, miercuri, că pentru un total de 110 școli din Capitală, cursurile vor fi suspendate inclusiv joi, în contextul vizitei Papei Francisc în România, care este așteptat să sosească în țara noastră vineri, 31 mai, potrivit Mediafax.

Din totalul celor 110 școli din Capitală în care cursurile vor fi suspendate pentru ziua de joi, 79 sunt de stat și 31 private, informează reprezentanții ISMB.

Potrivit aceleiași surse, în București, totalul școlilor de stat este de 419, în timp ce pentru cele private, vorbim de un număr de 224 de astfel de unități.

Citește și: ELCEN furnizează apă caldă și căldură la parametri normali, deși Primăria Capitalei continuă să nu-și onoreze obligațiile asumate de plată a subvenției

Pentru restul unităților de învățământ, care au ales să nu suspende cursurile și pentru ziua de joi în contextul vizitei Papei Francisc în România, activitatea la clasă își va urma cursul obișnuit.

Ca urmare a vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunțat că vor fi suspendate orele de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de vineri, 31 mai 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.