Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti de ULTIMĂ ORĂ pentru toţi rapidiştii: Academia Rapid şi-a aflat adversara din barajul de promovare pentru Liga 3

www.libertatea.ro
galerie Rapid, stadion Giulești

Academia Rapid şi-a aflat, duminică, adversarul din barajul pentru promovarea în Liga 3. Giuleştenii vor înfrunta FC Singureni, câştigătoarea din Liga 4 Giurgiu, într-o dublă manşă, potrivit Mediafax.

FC Singureni a învins cu 3-1 CS Argeşul Mihăileşti şi şi-a asigurat promovarea matematică la barajul care va avea loc pe 16 şi 23 iunie. De-a lungul acestui sezon, Dănuţ Lupu a intrat de mai multe ori în teren pentru giurgiuveni, iar fostul mare mijlocaş e gata să repete "isprava" şi pe Giuleşti, stadion pe care a scris istorie: "O să joc şi eu pe Giuleşti, dacă joacă şi finul meu Constantin Schumacher. Eu îmi doresc ca Rapidul să promoveze, dar, din punctul meu de vedere, ăsta nu e Rapid. N-are palmares, n-are nimic", a spus Lupu, duminică dimineaţă, la Digi Sport.

Vezi şi: Combinația MORTALĂ! Ce să nu faci niciodată după ce ai băut

Pus la curent cu situaţia, Daniel Pancu s-a arătat încântat de faptul că la ultimul meci al carierei l-ar putea avea adversar pe cel cu care a împărţit vestiarul vişiniu: "Da, ştiu de Dănuţ. A fost un jucător enorm, extraordinar. Ar fi superb să jucăm împotriva lui. Ştiu că ne-a contestat la un moment dat, dar apoi şi-a revenit. Consider că atunci când a văzut câţi spectatori atrage această echipă a noastră nu avea voie să spună că nu e Rapid. Din respect pentru acei spectatori, mulţi, mulţi. Atât. În rest, ce părere are despre jucătorii de acolo, despre organizare, asta e altă treabă", a spus veteranul Academiei, care, la 40 de ani, a anunţat că meciurile din barajul de promovare sunt ultimele ale carierei de jucător profesionist.

Drumul Academiei spre Liga 3: turul la Giurgiu, returul pe Giuleşti

În timp ce rapidiştii se pregătesc pentru finala Cupei României, faza pe Bucureşti, cu rivalii de la Steaua, cei de la FC Singureni şi-au creionat strategia pentru promovarea în Liga 3. Astfel, meciul tur, programat sâmbătă, 16 iunie, se va juca la Giurgiu, pe terenul Astrei, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, pe 23 iunie, pe Giuleşti: "Tot Giurgiul îşi doreşte ca această echipă să promoveze în Liga 3. Vrem să umplem stadionul şi să facem o atmosferă de zile mari", a spus un oficial al giurgiuvenilor, pentru Digi Sport.

Două trofee a câştigat Dănuţ Lupu cu Rapid, campionatul şi Supercupa României în sezonul 1998/1999.

Vezi şi: ARTA omletei împăturite: trucuri preparare și ingrediente folosite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.