Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti extraordinare pentru Simona Halep: Principala rivală a fost eliminată, românca rămâne numărul 1 mondial

www.eurosport.com
Simona Halep Caroline Wozniacki

Daneza Caroline Wozniacki (locul 2 WTA) a fost învinsă în optimile de finală ale turneului de la Madrid, în două seturi (6-2, 6-2), de olandeza Kiki Bertens (locul 20 WTA).

În urma înfrângerii lui Wozniacki, Halep are asigurat numărul 1 mondial şi după turneul de la Madrid, dar şi statutul de cap de serie numărul 1 la Roland Garros.

Meciul a început abrupt, cu 3 break-uri în primele 3 game-uri. Ajutată de un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 79 la sută, olandeza s-a distanțat și tranșat primul act în doar 30 de minute, scor 6-2, notează gsp.ro.

Setul secund a fost la fel de dezechilibrat. Bertens a controlat ritmul partidei, a servit excelent și a destabilizat-o pe Wozniacki cu loviturile lungi de backhand în cross.Daneza, recunoscută pentru rigurozitate sa, a greșit nepermis de mult și pierde teren în cursa spre fotoliul de lider WTA.

Liderul mondial Simona Halep este calificată în sferturi, fază în care va juca împotriva sportivei cehe Karolina Pliskova (6 WTA) sau a americancei Sloane Stephens (9 WTA).

Vezi și: Şi creierul are nevoie de un ‘restart’: Metode prin care poţi să-ţi păstrezi concentrarea indiferent de context .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.