Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti IMENSE pentru Simona Halep: Anunţul marii rivale a româncei - 'Nu am nimic de demonstrat'

www.stirileprotv.ro
Simona Halep

Serena Williams s-a confruntat cu importante probeleme de sănătate după ce a născut în septembrie 2017 şi a lăsat săse înţeleagă că nu este sigură de participarea la următoarele turnee de grand slam din acest an, informează Reuters. Ea ar fi trebuit să revină pe teren în acest week-end, într-o întâlnire uşoară la prima vedere, SUA - Olanda, de la Asheville, din turul I la Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei. Însă fostul lider WTA a fost nominalizată de căpitanul nejucător al SUA, Kathy Rinaldi, doar în partida de dublu, alături de Lauren Davis, nu şi la simplu.

Citește și: Halep devine ‘colega’ Sharapovei: Ce sponsor și-a ales jucătoarea

Fostul lider WTA a fost întrebată, vineri, despre planurile de a juca la cele trei grand slam-uri rămase din 2018, iar sportiva americană a declarat: "În acest moment, nu ştiu. Acum sunt concentrată pe acest week-end şi apoi o să văd ce ar putea fi. Am obiective pe teremen lung, bineînţeles. Dar acum obiectivul meu este să mă concentrez pe acest moment. Evident că 25 de grand slam-uri ar fi ceva ce mi-ar plăcea, urăsc să mă limitez eu însămi."

Citește și: Surpriză de proporţii: Andra şi Delia vor fi invidioase – ea e cea mai bogată cântăreaţă din România

Serena Williams, câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, a dezvăluit revistei Vogue că a fost ţinută la pat şase săptămâni după ce a născut de o serie de complicaţii, incluzând un embolism pulmonar ce a dus la multiple intervenţii chirurgicale. Astfel, revenirea ei la forma sportivă anterioară se face cu greutate. "Cred că este normal ţinând cont prin ce am trecut. dar îmi oferă o altă perspectivă. E aproape relaxant pentru mine deoarece nu am nimic de demonstrat. Încă o dată, doar să lupt şi să fiu acolo, să concurez din nou", a spus ea, vineri.

Discursul ei este schimbat faţă de cel din luna august, când prognoza o revenire "şocantă" pe teren după ce va naşte. Serena Williams spunea că vrea să joace la trei luni după naştere şi că nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri ca înainte de a rămâne însărcinată. "Este cel mai şocant plan. Vreau să-l pun în aplicare. La trei luni după ce nasc. Nu dau înapoi, dar spun că e foarte intens. Dacă pierd şi pierd din nou, este ceva de genul , mai ales că nu mai am 20 de ani. Dar spun: nu voi câştiga mai puţin. Ori câştig, ori nu joc", a declarat Williams, într-un interviu acordat revistei Vogue.

Citește și: Autorităţile au luat măsuri speciale – Au decis soarta criminalei de la metrou

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat. La 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5. În circuitul WTA, Serena Williams ar trebuie să revină la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (5-18 martie), la care este direct acceptată pe tabloul principal sau la cel de la Miami (19 martie-1 aprilie), unde a primit un wild card, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.