Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești PROASTE de la meteorologi - Vremea se schimbă radical: Ploi, ninsori și lapoviță

alerta meteo

Vești proaste de la meteorologi! Din nefericire, temperaturile vor scădea joi față de zilele precedente, iar ploile se înmulțesc, mai ales în București.

Astfel, în regiunile vestice, valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele de miercuri, dar în restul ţării vor fi semnificativ mai scăzute, astfel că maximele se vor încadra doar între 4-5 grade local în Transilvania şi nordul Moldovei şi 14 grade în Dobrogea şi estul Munteniei.

În Transilvania şi în cea mai mare parte a Moldovei şi local în Oltenia şi Muntenia (cu precădere în zonele de deal) va ploua, dar şi în Dobrogea.

Codrin Ștefănescu, atac la liderii PSD: Lași si nerecunăscători mai sunt unii. Făceau coadă înainte!

La munte local vor fi ninsori şi lapoviţă, iar în orele serii precipitaţii mixte își vor face apariția în mod trecător, precum şi în zonele mai joase de relief din centru şi nord-est.

În București, valorile termice vor fi mult mai scăzute decât miercuri, cu o maximă de 12-13 grade Celsius. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Și la munte vremea se răci faţă de zilele anterioare. Cerul va avea înnorări în special ziua când local vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană din sud-vestul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.